Nieuw: Bellomania collectie 2018

Deze collectie bestaat uit design hondenbakken, hondentuigen, halsbanden, voermatten en hondenriemen. Waarbij het design, de materialen en de details het verschil maken.

Onderneemster en designer Bita Salz  heeft een overweldigende ontwikkeling met haar label BELLOMANIA en overige bedrijven doorgemaakt.

Sinds haar label werd opgericht in Düsseldorf in 2006,  heeft de Perzisch-Duits ontwerper met passie aangetoond dat  modern design en bruikbaarheid een uitstekende combinatie vormen. Deze kenmerken onderscheid de hele collectie accessoires voor honden en is te zien in het allereerste product - het BELLOMANIA handelsmerk: een hondenvoerbak in een tijdloos mooi ontwerp met decoratieve handvatten in de vorm van botten.

Voordat Bita zich toelegde op accessoires voor honden, was ze een internationale model en werkte nauw samen met bekende modebedrijven. Op basis van deze ervaringen, ontwikkelde ze een liefde voor hoge kwaliteit materialen en een fijn instinct voor geavanceerd ontwerp. Een passie voor Neo, haar Duitse herdershond en haar verlangen om hem te voorzien met mooie en functioneel uitstekende producten leidde haar in de huisdierenindustrie en inspireerde haar om BELLOMANIA op te zetten.

Na zich oorspronkelijk te hebben geconcentreerd op de Duitstalige markten, heeft BELLOMANIA de afgelopen 10 jaar geleidelijk aan de verkooppunten uitgebouwd en  is inmiddels verkrijgbaar in heel Europa bij meer dan 2.500 verkooppunten. Om rekening te houden met de snel toenemende buitenlandse vraag, heeft BELLOMANIA in 2011 een filiaal in de VS geopend zodat het de perfecte  prestaties kon leveren om een aandeel te verkrijgen in deze belangrijke markt.

Bita's toewijding aan duurzaamheid is zichtbaar door haar gehele collecties tot op de dag van vandaag. Om het gebruik van materialen te optimaliseren en verliezen te minimaliseren in ontwerp of productie, worden de snijmethoden voor de materialen voortdurend verbeterd. En wanneer materialen worden geselecteerd, dan worden alleen de materialen die zo dicht mogelijk bij de vastgestelde eisen liggen gekozen omdat kwaliteit en een hoge veiligheidsnorm centraal staan bij de activiteiten van het bedrijf.